اميد شيوا افزود:قرار است نشستهاي تخصصي به صورت متوالي برگزار شود و با دعوت از کارشناسان و متخصصان در حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري آخرين دستاوردهاي پژوهشي در ايران عرضه شود.
وي خاطرنشان کرد:انسان ايراني که در اين خاک متولد و رشد کرده و در حال حاضر در نقاط مختلف زندگي ميکند با فرهنگ زاييده شده است واژهاي که بسياري از دانشمندان،انسانشناسان و موخان گفتهاند ريشه آن را در ملل شرق و دشت ايران بايد جستجو کرد.
اين مقام مسؤول افزود:تمام جوامع بشري از جوامع ابتدايي تا پيشرفته داراي فرهنگ هستند،هر چند فرهنگ صنعتي است جهاني اما در عين حال اکتسابي ميباشد و آحاد مردم آن را انتخاب کرده و به عنوان يک باور و اعتقاد آن را ميپذيرند.
شيوا تصريح کرد: فرهنگ بزرگترين نياز جامعه بشري است و عامل اصلي پويايي، نشاط و تداوم حيات جوامع به شمار ميرود،امروزه مباحث فرهنگي به عنوان مهمترين عامل در توسعه اقتصادي،اجتماعي،سياسي،انساني و اخلاقي کشور در کانون توجه صاحبنظران ،انديشمندان و نخبگان قرار گرفته است.
مدير گروه علمي آموزشي در مرکز امور دورکاري سازمان اظهار داشت:فرهنگ روح همبستگي و تداوم حيات معنوي و وجدان عمومي يک ملت،قوم و سرزمين است.
وي در ادامه به ارائه مباحثي پيرامون اقوام ايراني پرداخت و گفت:گروه انساني که در طول تاريخ در يک اقليم مشخص سکونت کرده و طي قرون متمادي با ويژگيهاي جغرافيايي و تاريخي آن اقليم سازگار شدند اقوام آن اقليم محسوب ميشوند.
شيوا افزود:اقوام در طي قرون متمادي وارد يک سرزمين ميشوند و شامل نژادهاي مختلفي مانند لولوبي،گوتيها،آرياييها،ترکها و .... هستند.
/117
انتهای پیام/